Kontakta Oss

Partnerskap och Listning

Om du vill bli partner med oss eller listas på vår webbplats, eller har andra affärsfrågor, är du välkommen att mejla oss. Du kan nå oss på info@csgo-gambling.se

Problem med Externa Webbplatser

Steam-inloggningsproblem

Steam förbjuder ibland vissa domännamn för att förhindra inloggning på spelsidor. Dessa sidor kan skapa tillfälliga domäner eller underdomäner för att tillåta användare att fortsätta logga in via Steam.

Insättnings- och Uttagsproblem

Om du har problem med att sätta in eller ta ut pengar på en sida som listas på SkinLords, försök först lösa problemet med sidans kundtjänst. Om problemet kvarstår, kontakta oss. Vi kan överväga att ta bort sidan från vår lista om det utgör en risk för andra användare.

Missad Bonus

Om du inte mottagit den annonserade bonusen, mejla oss direkt så att vi kan åtgärda det. Vi kan erbjuda en belöning för din hjälp, beroende på situationen.

Bonus utan Insättning

Många sidor kräver en liten insättning för att förhindra att deras bonussystem utnyttjas av bots. Detta är vanligt för att säkerställa kampanjernas integritet.

Frågor till Oss

Recensioner och Betyg

Vi värdesätter ärliga och pålitliga recensioner högt. Vi tar oss tid att prata med spelare, undersöka varje sida i detalj och personligen testa sidan för att säkerställa att vi tillhandahåller korrekt och pålitlig information.

Sociala Mediekonton

CSGO-gamblings personal kommer aldrig att lägga till dig på Steam eller någon social medieplattform. Om någon som påstår sig vara från CSGO-gambling.se kontaktar dig via någon annan plattform, är det troligen ett bedrägeriförsök.

Sign up to get [amazing benefit]!