• CSGO Gambling
  • Dmarket Recension- Är Det En Bra & Legit CS:GO Marknad?

Dmarket Recension

Dmarket är en online marknadsplats och handelsplattform för kosmetiska föremål i spelet. Webbplatsen har tagit digitala samlarobjekt till nästa nivå genom att dyka in i NFT-världen. Dmarket låter användare få NFT-droppar och köpa, sälja och byta in-game-artiklar för Rust, CSGO, Dota 2 och Team Fortress 2.

Få Din Bonus - Använd Koden:

CSGO-GAMBLING

Dmarket

Recension Av Dmarket

Dmarket har under senare år etablerat sig som en toppspelare inom CSGO-marknaden. Med en enorm användarbas, har Dmarket gjort ett djärvt intryck inom blockchain-världen och erbjuder några av de bästa priserna och mest välfyllda lagret inom området.

Webbplatsens design är utmärkt, navigationen är enkel och tillgängligheten är fantastisk. Vi uppskattade särskilt de tydliga artikelkorten och de rättvisa priserna över hela linjen. Dock har vi noterat att DMarkets strategi har skiftat en aning från skins till blockchain. Detta är inte nödvändigtvis något negativt, men kan vara lite avskräckande för dem som endast är intresserade av skins.

dmarket marknad

Dmarket erbjuder ett säkert betalningssystem som tillåter användare att få det de vill ha utan att behöva oroa sig för att hackare snappar upp deras information. Kanske bäst av allt, webbplatsen erbjuder möjligheten att betala och ta ut vinster med kryptovalutor som Bitcoin.

En liten nackdel med plattformen är kundsupporten och plattformsavgifterna som kan upplevas som relativt höga. Trots detta anser vi fortfarande att Dmarket lätt hamnar på vår rekommenderade lista för att vara en av de bästa marknadsplatserna för CSGO Skins.

Fördelar

  • Du kan köpa och sälja NFT:er och blockchain-produkter här.
  • Priserna är rimliga.
  • Webbplatsen är lätt att använda och ser fantastisk ut.
  • Det finns också en mobilapp som du kan ladda ner.
  • Du hittar massor av olika spelobjekt som är tillgängliga för köp.

Nackdelar

  • Kundsupporten skulle kunna vara bättre.
  • Provisionsavgiften är inte konkurrenskraftig.

Insättning & Uttag På Dmarket

Kreditkort, krypto, Klarna, Netteller, Payoneer, PayPal, Skrill, UnionPay och Webmoney är några av de populära insättnings- och uttagsmetoderna som används på olika webbplatser. Dessa metoder erbjuder bekvämlighet och hastighet och gör det möjligt för användare att genomföra transaktioner med lätthet.

Payoneer, PayPal, Qiwi, Skrill, Webmoney, banköverföring och UnionPay är några av de vanligaste metoderna som var och en erbjuder sina egna unika funktioner. Payoneer är en global betaltjänst som gör det möjligt för användare att ta emot och skicka betalningar över hela världen, medan PayPal är ett populärt onlinebetalningssystem som gör det möjligt för användare att genomföra transaktioner utan att behöva dela med sig av sina finansiella detaljer. Qiwi är en betaltjänst som är mycket använd i Ryssland, medan Skrill och Webmoney är populära e-plånböcker som gör det möjligt för användare att göra säkra online-transaktioner.

Banköverföring är en traditionell metod för överföring av medel och UnionPay är en populär betaltjänst i Kina. Oavsett vilken metod du väljer kan du vara säker på en säker och trygg transaktion.

Sammanfattning Av Dmarket

Sammanfattningsvis är Dmarket en innovativ och tillförlitlig plattform som fokuserar på att göra det enkelt för spelare att köpa och sälja sina skins och andra spelobjekt. Trots en svagare kundservice och något högre avgifter, överväger plattformens positiva aspekter klart dess svagheter.


Dmarket Detaljer

Spel:

Support:

Email, Live Chat,

Insättning:

Credit Cards, Crypto, Klarna, Netteller, Payoneer, PayPal, Skrill, UnionPay, Webmoney

Krypto:

Uttag:

Payoneer, Paypal, Qiwi, Skrill, Webmoney, Wire Transfer

Etablerad:

2016

Språk:

12

Enheter:

Desktop, Platta, Smartphone

Dmarket

Dmarket

Använd Koden:

CSGO-GAMBLING

5

Testad & Verifierad

Joel Gille

Joel Gille är ansvarig för våra tester här på CSGO-gambling och har många års erfarenhet inom just CS:GO och diverse gambling och bettingsidor som fokuserar på in-game föremål. Han har skrivit för en rad olika publikationer och hemsidor genom året, bland annat PCgamer, Yahoo och  PCmag.